Joomla gallery by joomlashine.com

Slideshow Principal

De ce să alegeți Centrul Medical Dr. Aljobory?

Deoarece vă oferă:

  • profesionalism
  • experiență
  • calitate
  • flexibilitate
  • eficiență

17 specialități medicale, laborator, farmacie - servicii medicale complete

AcasăCentrul Medical

Despre noi

"Pasiune pentru medicină, grijă faţă de oameni!"

Clinica Dr. Aljobory Medical Center a luat naștere din pasiune pentru medicină, grijă faţă de oameni, abnegație pentru valoarea terapeutică a actului medical și din devotament pentru etica medicală.

Misiunea noastră este să oferim pacientilor servicii medicale europene la prețuri accesibile, punând accent pe profesionalism, colaborare inter-disciplinară, intimitate și confort.

Pentru realizarea misiunii noastre ne-am ales cu cea mai mare atenție colaboratorii, astfel încât pacienții noștri să beneficieze de experiența unor specialiști de renume și profesioniști desăvârșiți. Punând accent pe colaborarea inter-disciplinară cei care ne calcă pragul nu vor beneficia doar de experiența unui singur specialist, ci de un diagnostic complet și de un tratament eficient.

Dr. Aljobory Medical Center vine în întâmpinarea pacienților săi cu cabinete echipate cu aparatură de ultimă generație. Fiecare cabinet este dotat cu propriul ecograf.

Datorită echipamentului performant, suntem în măsură să oferim tratamente medicale la standarde europene prin proceduri video-asistate, minim invazive. Dr. Aljobory Medical Center dispune de un bloc operator ultramodern cu două săli de operaţie şi terapie intensivă cu echipamente de monitorizare post-operatorie.

Unul dintre atuurile noastre este serviciul de tomografie computerizată.

În cadrul Dr. Aljobory Medical Center se află un punct de recoltare Synevo.

Confortul pacienților, colaboratorilor și angajaților este pentru Dr. Aljobory Medical Center o prioritate. Intenția noastră a fost aceea de a alunga fiorul pe care îl simțim cu toții când intrăm într-o unitate medicală. Albul a fost exclus, preferând să ne orientăm spre culori solare și pline de viață.

La Dr. Aljobory Medical Center veţi găsi mereu o echipă unită și bine închegată în jurul pasiunii comune pentru medicină.

Computer Tomograf

Laboratoarele Synevo

În cadrul Dr. Aljobory Medical Center aveți acces la servicii medicale de laborator la standarde de calitate internaționale prin Laboratoarele Synevo.

Centrul Medical Dr. Aljobory este clinică parteneră a Allianz Ţiriac Asigurări de Sănătate.

Centrul Medical Dr Al-Jobory este in relaţie contractuală cu C.J.A.S Timiş pentru specializările Obstetrică-Ginecologie şi Gastro-enterologie

Tratament varice

Laser endovenos pentru variceTratarea cu laser endovenos a varicelor înlocuiește intervențiile chirurgicale clasice, fiind o procedură minim... Citește mai departe

Gastroscopie videoasistată

 Gastroscopie videoasistatăGastroscopia este explorarea medicală care permite vizualizarea atentă și precisă a suprafeței...
Citește mai departe

Colonoscopie videoasistată

Colonoscopie videasistată Colonoscopia este o investigatie ce permite medicului sa observe interiorul intestinului gros cu ajutorul unui...
Citește mai departe